NYITVATARTÁSI IDŐBEN: +36 70 381-5402

SZERCO SPORT KFT - 30 éve a vívósport szolgálatában

Tisztelt vásárlóink!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalunkon feltüntetett árakat folyamatosan frissítsük termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan. A weboldalunkon feltüntetett árak rendkívül kivételes esetekben technikai vagy tipográfiai hibák miatt hibásak lehetnek. Az árak változtatási jogát fenntartjuk.

Általános garanciális feltételek:

Garanciát a rendeltetésszerű használat mellett kizárólag anyaghibára tudunk biztosítani. Anyaghibás termék esetén a Szerco Sport Kft., mint viszonteladó köteles a hibásnak ítélt terméket a gyártó és forgalmazó cégeknek(Allstar/Uhlmann) azok telephelyére elküldeni ,hogy ők maguk is meggyőződjenek az anyaghibáról a csere előtt. Az esetlegesen felmerülő panaszokat a vásárlást igazoló nyugta/számla bemutatása nélkül nem áll módunkban kezelni.

Vívó pengére vonatkozó garanciális feltételek:

Törhetetlen vívópenge nem létezik,így a penge törésére még rendeltetésszerű használat mellett sem tudunk garanciát vállalni kivéve ha egyértelműen bizonyítható a termék anyaghibája. Amennyiben cégünk nem ítéli anyag hibásnak a terméket, a vásárlót terheli ennek a bizonyítása.